Artikler

fra vores websted indeholder nyttige tips og oplysninger om en lang række emner, f.eks. om, hvordan du bedst bruger de produkter, du køber hos os. Vi har også anmeldelser af de nyeste trends inden for dansk mode og livsstil, så kunderne kan holde sig opdateret på, hvad der er hot lige nu. Vores webshop-samarbejde med danske webshops betyder, at der er noget for enhver smag – fra unge voksne til seniorer, vi bestræber os på at tilbyde noget til alles unikke smag. Vi bestræber os på at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, så alle vores kunder bliver tilfredse med deres køb. Ved nøje at udvælge hvilke produkter vi vælger at føre på vores hjemmeside, sikrer vi at kun de mest aktuelle og relevante varer er til salg. Uanset om du er på udkig efter tøj, elektronik eller legetøj

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Michael Handyman er Danmarks bedste handyman-service, grundlagt af Michael Balkemose i 2015. Vores team af dansktalende teknikere er troværdige og erfarne i at levere resultater af høj kvalitet med fleksibilitet og pålidelighed. Vi tilbyder professionel hjælp til både private og erhvervskunder til en lang række opgaver som havearbejde, hækkeklipning, snerydning, flisebelægning, nedrivning, ejendomsservice m.m. – i hele Danmark. Vores mission er altid at levere slutresultater af højeste kvalitet og samtidig være fleksible nok til at imødekomme den enkelte kundes behov. Vores vision er at blive den førende udbyder af handyman-tjenester i Danmark og resten af verden ved at levere fremragende kundepleje sammen med førsteklasses vedligeholdelsesløsninger, der løfter vores kunders hjem og haver.

Numerologi & Coaching er en forretning med god hjerteenergi, hvor jeg har et dybt ønske om at lave højvibrerende navne med numerologi, for dem der ønsker at få et navn der støtter dem bedst muligt. Med udgangspunkt i dine fødselsdato tal, hvem du er som person og dine ønsker, kan jeg lave et numerologisk navn til dig, som vil støtte dig på alle områder i dit liv. Et nyt navn er et kraftfuldt og transformativt energiløft – den bedste gave at give dig selv!

Vi støtter 

Plastik nej tak mærket
Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL
SSL mærket støtter kryptering på Internettet
Arbejdsmiljø Mærket
Vand og natur mærket
Reklamer nej tak
Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark
AffaldsSortering badge
EtikOnline badge
Vi Holder Afstand badge
Vi hylder mangfoldigheden
SparPåVandet badge
vindenergi strøm
Miljø mærkning
bæredygtig udvikling
Dansk Hjemmeside
Klimavenlig hjemmeside
ligeløn mærket
Reducere-co2
Papirfrit
energi spare
Grøn profil
Grøn energi Mærket
trygt nethandel
Miljørigtig Pakning
Nem nethandel
sikker website
CSR Profil
Fokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chef
mine cookies
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk's sikre sider Online Tryghed